Zen meditatie boeken

meditatie nu of nooit steve hagen   Steve Hagen beschrijft in zijn boek “meditatie nu of nooit” helder en duidelijk wat je wil weten over boeddhistische meditatie. Hij ontdoet in zijn boek meditatie van alle religieuze en culturele jargon en geeft bruikbare en begrijpelijke adviezen.
Auteur: Steve Hagen
ISBN:9789069638188
     
 boek shunryu suzuki met zen beginnen   Verzameling voordrachten, gehouden voor een groep Zen-studenten door de Zen-meester Shunryu Suzuki gedurende een cursus Zen-meditatie. De voordrachten hebben tot onderwerp: zithouding, ademhaling, de geestelijke houding en het juiste begrip.
Auteur: Shunryu Suzuki
ISBN:9789020245530
     
 charlotte joko beck alle dagen zen boek   Charlotte Joko Beck is een van de populairste Zen-leraren momenteel in het Westen. Dit boek is een gids voor de problemen van het dagelijks leven, liefde, relaties, werk, angst en lijden. Beck beschrijft hoe je in het heden kunt zijn en elk moment ten volle kunt beleven.
Auteur: Charlotte Joko Beck
ISBN:9789063500580
     
 de drie pijlers van zen philips lapleau boek   Geen makkelijk boek over zen van Roshi Philips Kapleau maar het is een standaardwerk.
Door het verkennen van de drie pijlers van zen. Onderwijzen, oefenen en verlichting presenteert Roshi Philip Kapleau een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en discipline van het zen boeddhisme.
Auteur:Philips Kapleau
ISBN:9789020248906