Qigong DVD

Op deze pagina vindt u dvd's van mijn leraren, instructeurs en mensen die mij geïnspireerd hebben. De dvd's zijn niet via Tao Chi te koop.

       
Understanding Qigong dvd 1   Understanding Qigong dvd 1
In deze Qigong serie over Qigong legt de expert en auteur dr. Yang, Jwing-Ming de concepten van Qigong en het menselijk energetisch bloedsomloop uit. De systematische aanpak van dr. Yang's biedt een diep inzicht in het onderwerp van Qigong met moderne wetenschappelijke gegevens om zijn theorie te ondersteunen van zowel een oosterse en westerse perspectief.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
Understanding Qigong dvd 2   Understanding Qigong dvd 2
Deze dvd bevat twee video-cursussen waarin dr. Yang de keypoints uitlegt voor een correcte en efficiënte Qigong in de praktijk en de details van de Qigong ademhaling.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
Understanding Qigong dvd 3  

Understanding Qigong dvd 3
Dr. Yang, Jwing-Ming leert u in deze DVD de theorie en de praktijk van de embryonale ademhaling. Ook wel bekend als 'terug naar de kindertijd ademhaling'. Deze Qigong meditatie techniek ontwikkelt uw algemeen welzijn, gevoeligheid en bewustzijn.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
Understanding Qigong dvd 4  

Understanding Qigong dvd 4
De Four Seasons Qigong is een bekende traditionele medische Qigong vorm. Deze Qigong is voor het trainen van de vijf interne Yin organen, hart, longen, lever, nieren en milt, die overeenkomen met de vier seizoenen van het jaar.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
Understanding Qigong dvd 5   Understanding Qigong dvd 5
De kleine circulatie meditatie is ook bekend als de microkosmische omloop in de boeddhistische traditie. Met behulp van deze techniek kan men de ontwikkeling van de belangrijkste energetische kringloop pad van het lichaam, die overvloedige energie op zijn beurt biedt aan de bloedsomloop vertakking naar het hele lichaam.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
Understanding Qigong dvd 1   Understanding Qigong dvd 6
De Martial Qigong ademhaling kan worden gebruikt voor het conditioneren van de gewrichten om ze sterker en flexibeler te maken. De technieken omvatten  de Dan Tian ademhaling, Yongquan ademhaling, Laogong ademhaling, vier poorten ademhaling, spirituele ademhaling en de Martial Grote Circulation ademhaling.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
White crane hard & soft qigong   Shaolin White Crane Hard en Soft Qigong
De White Crane Harde Qigong (chi kung) versterkt de spieren, pezen en ontwikkelt kracht en flexibiliteit van de romp en het wervelkolom. Harde Qigong helpt bij het opbouwen van een sterk bottenstelsel en het verbeteren van uw vitaliteit.
Auteur: Yang Jwing Ming
ISBN: 0-940871-63-7
     
Simple Qigong for Arthitis Relief   Simple Qigong Exercises for Arthritis Relief
In dit Qigongprogramma, meer dan 30 eenvoudige en effectieve qigong oefeningen om artritis pijn te verlichten en de gezondheid en de flexibiliteit van de gewrichten weer op te bouwen.
Auteur: Yang Jwing Ming
ISBN: 9781594390890
     
Simple Qigong for Back Pain Relief   Simple Qigong for back pain relief
Qigong oefeningen om uw lage rugpijn te verlichten, je romp te versterken en je lichaam op een natuurlijke manier genezing te bespoedigen. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en kunnen worden beoefend zowel zittend als staand.
Auteur: Yang Jwing Ming

     
The Essential Qigong Training Course   The Essential Qigong Training Course
Qigong DVD’s met 3 uur training, een audio-cd en een werkboek van 59 pagina's, met origineel materiaal die u stap-voor-stap stuurt in deze klassieke cursus. Voor het ontwikkelen van qi, vitaliteit en geestelijk evenwicht.
Auteur: Ken Cohen

     
     
shaolin warrior vol 1 the way of qigong   Shaolin Warrior Qigong Vol. 1
De Ba Duan Jin is misschien wel de meest populaire Qigong oefening in de wereld. Het heeft een oude traditie die teruggaat tot de grondlegger van het Zen Boeddhisme, Bodhidharma. Shifu Yan Lei, neemt u stap voor stap mee met deze dynamische Qigong vorm.
Auteur: Yan Lei
     
shaolin warrior vol 2 the way of qigong   Shaolin Warrior Qigong Vol. 2
In deze DVD leert Shifu Yan Lei je stap voor stap de Qigong vorm Xi Sui Jing. Elke beweging wordt in detail uitgelegd. Hij leert je ook massage technieken om het lichaam te verjongen en te versterken. De Xi Sui Jing (Bone Marrow Cleansing) Qigong reinigt gif stoffen uit het lichaam en zuivert de hersenen en het zenuwstelsel.
Auteur: Yan Lei
     
shaolin warrior vol 3 the way of qigong   Shaolin Warrior Qigong Vol. 3
De Jin Xi Sui Gong is een Qigong vorm om de spieren, pezen en boten te versterken. Deze Qigong vorm wordt toegeschreven aan de Bodhidharma, die niet alleen het Ch'an (Zen) boeddhisme stichtte, maar ontwierp ook een serie Qigong oefeningen om de gezondheid en de kracht van de monniken te verbeteren.
Auteur: Yan Lei


     
shaolin warrior rou quan vol 1   Shaolin Warrior Qigong Vol. 4
Shaolin Warrior - Rou Quan (Soft Fist)
Rou Quan is een beroemde traditionele Shaolin vorm, die helpt om stress en spanningen te verminderen in deze gehaaste moderne tijd. De oefeningen verbeteren de mentale en fysieke gezondheid, maar deze zesendertig-beweging kunnen ook worden gebruikt worden als zelfverdediging.
Auteur: an Lei
     
shaolin qigong for lower body   Shaolin Warrior - Shaolin Qigong For lower Body
Deze Qigong DVD leert Yan Lei op een gezonde manier je onderlichaam te versterken en soepel te maken zonder vervelende buik-en squat training.
Auteur: Yan Lei
     
shaolin qigong for upper body   Shaolin Warrior - Shaolin Qigong For Upper Body
Leer de Qigong vorm die interne en externe bewegingen combineert. Door middel van deze Qigong vorm versterkt je je interne en uiterlijke bewegingen en zal je bovenlichaam versterken zonder gewicht training.
Auteur: Yan Lei