Tao Chi Jianshen

Tao Chi Jianshen (fitness) is een bewegingsprogramma dat ingezet wordt voor het verbeteren van je conditie, spierkracht, flexibiliteit en balans. Een Tao Chi Jiànshēn training wordt zonder apparaten of gewichten uitgevoerd. Een Tao Chi Jiànshēn training is een individueel programma dat wordt samengesteld aan jouw persoonlijke situatie en hulpvraag. Dit alles heeft als voordeel dat je fysieke en mentale conditie op een zachte en rustige manier verbeterd. Daarom is Tao Chi Jiànshēn uitermate geschikt als herstel-, revalidatie- of nazorgprogramma om je vitaliteit te verbeteren ongeacht je leeftijd, handicap of fysieke conditie.

Wat is het verschil Tao Chi Jiànshēn en westerse fitness workout
.

Het verschil met de westerse fitness is dat de oefeningen langzaam en met aandacht worden uitgevoerd. Je gaat niet tot het uitersten, er zitten namelijk ook ademhalingsoefeningen in, zelfmassage, meditatie en je focus je tijdens het stretchen op de ademhaling en daarna op de spieren die je aanspant en ontspant. Er is ook geen muziek, want dat leidt je geest af.

Tao Chi Jiànshēn wordt beoefend om:
•    Je algehele fysieke conditie te verbeteren.
•    Je te ondersteunen bij herstel van ziekte.
•    Je te ondersteunen bij somatische klachten.
•    Je te ondersteuning bij chronische stress, burn-out of depressie.

Hoe ziet een Tao Chi Jiànshēn training eruit?
Een Tao Chi Jiànshēn training duurt een uur en bestaat uit een:
1- Warming-up
2- Stretching
3- Zelfmassage

4- Meditatie

Aanmelden:
Een Tao Chi Jiànshēn training start met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek geeft jou de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn manier van lesgeven. Wat je hulpvraag en doel is? Hoe ik je kan helpen? Daarna maken we een afspraak voor een eerste training.

Tarief:
Het tarief voor een privéles Tao Chi Jiànshēn is.
• Privélessen € 55,00 per uur
• Privéles op locatie op offerte basis

Neem vrijblijvend contact op met Ron Wiggers.
06-13905387