Qigong instructeur opleiding privé

De Qigong privé instructeur opleiding is een unieke individuele opleiding in Nederland die bedoeld is voor Qigong practitioners die bij de Tao Chi Qigong Academy de Qigong opleidingen Level 1, 2 en 3 hebben gevolgd en die Qigong instructeur willen worden. De privé Qigong instructeur opleiding bij de Tao Chi Qigong Academy is maatwerk. 

Iedere student neemt namelijk kennis en ervaring met zich mee. De ene student staat al jaren voor een klas, de ander geeft misschien al geruime tijd trainingen in mindfulness, yoga en er zijn studenten die al jaren tai chi beoefenen. Sommige zijn al ondernemer en weten hoe ze acquisitie moeten plegen om straks je Qigong klas vol te krijgen. De ander wil meer aan zijn zelfverzekerdheid werken. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waaruit blijkt dat iedere student een andere achtergrond en persoonlijke kwaliteiten heeft. Daarom wordt de privé Qigong instructeur opleiding op maat gemaakt. Dat betekent ook dat de ene Qigong student meer tijd investeert in de Qigong instructeur opleiding dan een andere student.

Qigong instructeur worden bij de Tao Chi Qigong Academy is meer dan het aanleren van Qigong vormen en oefeningen. Het gaat er ook om dat je als persoon mentaal, fysiek, emotioneel en professioneel groeit.

Tijdens de Qigong instructeur opleiding privé staat één onderdeel voor iedere student vast. We gaan de geleerde Qigong oefeningen en vormen verdiepen en ga je leren om ze op diverse manieren over te brengen op je cursisten of cliënten.

Het Qigong instructeur opleidingsprogramma bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Wild Goose 1 1e 64 vorm
  • Wild Goose 12
  • Het leren opbouwen van een qigong les en workshops
  • Qigong les geven voor een groep
  • De qigong instructeur als coach
  • Een scriptie maken over Qigong
  • De qigong instructeur als ondernemer
  • Waar wil je zelf beter in worden

Hoe lang duurt de Qigong instructeur opleiding privé en wat zijn de kosten?
De tijdsduur en kosten voor de Qigong instructeur opleiding is afhankelijk van je achtergrond, kennis, houding, inzet en doorzettingsvermogen. Tijdens de privé Qigong basisopleiding level 1, 2 en 3 heb ik inzicht gekregen waar je goed in bent en waar je nog in kan groeien. Hieruit ontstaat de Qigong instructeur opleiding.