Opleiding Qigong Practitioner

Qigong opleiding chi kung opleiding Qigong training course

De Qigong opleiding (practitioner)
De Qigong practitioner opleiding is een Qigong basisopleiding en een goede start om te beginnen met het leren hoe je jezelf fysiek, mentaal en emotioneel in evenwicht brengt en houdt. De Qigong groepen bestaan uit max. 8 personen. Door de groep klein te houden krijgt iedere student maximale aandacht.
De Qigong opleiding is een echte doe opleiding met diverse praktijkoefeningen tijdens de lessen. Tijdens de groepslessen leren de studenten ook van elkaar door les te geven voor de groep en 1 op 1 te trainen. De lessen worden ondersteund met de syllabus basis Qigong voor zelfstudie, met daarin een beschrijving en foto's van diverse oefeningen en theorie.

Toelatingseisen:
Aan deze Qigong opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Motivatie, interesse en aan jezelf werken zijn voor deze Qigong opleiding belangrijk.

Aantal deelnemers:
Maximaal 8 studenten locatie Koningsplein.
Door de Qigong groep klein te houden krijgt iedere student maximale aandacht.

Wat wordt er van de student verwacht?
Er wordt van de student een actieve bijdrage gevraagd. Dat betekent thuis oefenen en trainen om de diverse Qigong vormen en technieken te beheersen.

Studiemateriaal:
Syllabus
E-mail en telefonische begeleiding.

Examen:
Om je te certificeren doe je examen. Wil je geen examen doen dan krijg je een bewijs van deelname. Ben je geslaagd en heb je voldaan en aan de betalingsverplichting, dan ontvang je het certificaat Qigong practitioner.

Accreditatie Qigong opleiding:
De Qigong practitioner (basis) opleiding is geaccrediteerd door de KTNO, NVST, Bact, LVNG, NVST en VBAG als bij- en nascholing.

Investering:
€ 1295,- incl. 21% btw.

Inschrijving:
Je bent ingeschreven als je aan de betalingsverplichting hebt voldaan.

Data en lestijden Qigong opleiding 2018:
Zondag van 10:00 tot 17:00
11-25 februari
18 maart
8-22-29 april
20 mei
10-24 juni
Intervisie / privéles qigong 4 uur

Opleidingsplaats:
Koningsplein 37
Den Haag

Qigong docent:

Ron Wiggers